HUSK - jeg er aldrig længere væk

end den nærmeste telefon...

Ring nu!!!

 Forsiden     

 Salgsvurdering

 Køb

 Sælg

 Pantebreve

 Hvem er jeg

 Solgte emner

 

 Kontakt

Hvorfor sælge bolig hos mig?

  • Jeg annoncerer i avisen hver uge og din bolig præsenteres markant i dit lokalområde samt på www.cbn.bagersvend.dk og på alle landets største boligsites, herunder boligsiden.dk og boliga.dk med fotos. Din bolig altid præsenteres med de bedste fotos.
     
  • Jeg gennemfører alle handler kontant. Du modtager en bankgaranti som sikkerhed for at købesummen er sikret. Jeg sørger desuden for berigtigelse for alle vores kunder - det sikrer dig en hurtig og enkel handel.
     
  • Jeg tilbyder markedets bedste vilkår - salær og alle ydelser og produkter er yderst konkurrencedygtige. Du kan ringe til mig døgnet rundt da jeg holder åbent alle ugens 7 dage året rundt
     
  • Hvis det mod forventning ikke skulle lykkedes at få solgt din bolig, tilbyder jeg naturligvis solgt eller gratis på salær og markedsføring. Dvs. alle de større udgifter tager jeg risikoen på. Du skal derfor kun betale den byggesagkyndige for evt. udarbejdet tilstandsrapport og energimærkning, fotopakke samt de få dokumenter, som er bestilt på sagen.

Statsaut. ejendomsmægler & Pantebrevshandler

Chr. B. Nielsen

96 56 40 55

E-mail: cbni@c.dk      Mobil: 41 31 44 00